G. Dénes György, vagy ahogy mindenki ismerte: Zsüti, a múlt század legtermékenyebb szövegírója volt. Minden zenei stílusban alkotott. Nevéhez fűződik félszáz zenés darab.Tovább »

A film egy vak párról, Krisztáról meg Zsoltról szól, akik tíz éve élnek együtt és közben ugyanolyan magánéleti konfliktusaik vannak, mint bármelyik más párnak.Tovább »

Werkfilm típusú összefoglalás, mely körbejárja a színházi művek elkészültét, a színpadra állítás körülményeit, és szakmai titkokat tár fel a néző előtt.Tovább »

A Bűnügyi Csoport civil ruhás nyomozói folyamatosan éles bevetésen bizonyítják, hogy nincs felderíthetetlen ügy, bizony nincs tökéletes bűntény. Zsaruk - szolgálnak és védenek!Tovább »

Az utca neve mostanság nem ismert, de 1984-ben, amikor Budapesten ott vidámkodtak a Kabarészínház művészei, már "Ár utcának" nevezték.Tovább »

Ismerjük meg a zsoldosok titokzatos világát! Miért utazik valaki távoli országokba és vesz részt az ottani konfliktusokban? A gyilkosságok után fél-e még bármitől?Tovább »

Ki ne álmodna arról, hogy repül? Ki ne vágyna elszakadni a földtől, a mindennapoktól? Ki ne szeretne együtt repülni angyalokkal, vagy megtalálni élete értelmét? Önmagát, Istent, a megváltást?Tovább »

Chyna (China Anne McClain) és két legjobb barátja, Olive Doyle, a hihetetlen fotografikus memóriával megáldott zseni, valamint Fletcher Quimby, a különc művész egyre jobban belevetik magukat a gimis...Tovább »

A Zsolnay-családban a tőkét Miklós gyűjtötte, fia, a festőművésznek készülő Vilmos tette jól prosperáló vállalkozássá a családi porcelán- és majolikagyárat. A 19. század végére a művész-, kereskedő-...Tovább »

Amerikai sorozat egy rendőrtisztekből álló családról. Tom Selleck, aki Frank Reagant alakítja, New York City bátor rendőrkapitányát. Legidősebb fia, Danny (Donnie Wahlberg) nyomozó, aki nem mindig...Tovább »

Az Amerikában már nagy sikert aratott valóságshow most hozzánk is elérkezett, melyben a versenyzőknek egy cél lebeg a szemük előtt: minél több kilót lefogyni a műsor ideje alatt.Tovább »

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
Teljes toplista