Válogatás a nyár legnagyobb slágereiből.Tovább »

A történet egy tehetségkutató verseny próbáján kezdődik, ahol a kis faluból érkező, nyitott szívű Rami és a nagyképű, magabiztos szépfiú, Ricsi együtt készül a következő megmérettetésre.Tovább »

Száz évvel ezelőtt Ernst Stromer német őslénykutató egy különös állat csontvázát hantolta ki az egyiptomi sivatagban. A fosszília megsemmisült. A filmben két paleontológus nyomoz a Spinosaurus után.Tovább »

A Szelfi hat szereplője: Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő eseményeket.Tovább »

A Sztár Gokart címet viselő showműsorban ismert, népszerű hazai sztárok nyomják tövig a pedált. . Óriási küzdelmek várhatóak nemcsak a pályán, hanem a pálya szélén is - üzengetés formájában!Tovább »

Sean Bean, hollywoodi színész elmeséli Waterloo, a történelem egyik legmeghatározóbb csatájának történetét. Sean felfedezőútját saját tapasztalatai inspirálták.Tovább »

Sokan kérik a konyhai szuperhősök segítségét, akik nem tudnak főzni, és váratlanul kerülnek olyan helyzetbe, hogy ételt kell készíteni a családjuknak.Tovább »

A film három középkorú nő életébe és gondolataiba vezet be. Mindhármukban a közös az, hogy sebeket hordoznak. Vágták vagy vágják magukat. Pengével, késsel vagy üvegszilánkkal.Tovább »

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
Teljes toplista