Vajon Shane Green véget tud vetni a bárpultos drogozásának a coloradói Monte Villa Innben?Tovább »

Egy déli földbirtokos, George Ferguson parancsára emberei lemészárolnak rengeteg parasztot. A vérontást csak egy kisfiú éli túl, aki felserdülvén bosszút esküszik.Tovább »

Tabi László évtizedekig ontotta a poénokat, vicces jeleneteket, színműveket. A műsor az ő szellemes mondataiból szemezget.Tovább »

Amikor a víz hőmérséklete tartósan 15 celsius fok alá csökken..Akkor jön el a nagytestű pontyok horgászatának ideje!Tovább »

Nyuszi és Őz felhőtlen barátságát próbára teszi Őz rögeszmés kutatása a harmadik dimenzió után.Tovább »

Shaun és Daz pörgős gyerekek voltak egykoron, akik igazán szabadnak és vadnak születtek. A suli falain túl jobban érzik magukat, mint a suliban.Tovább »

Egy orosz kisváros polgármestere biztos forrásból értesül arról, hogy Pétervárról revizor érkezik hozzájuk inkognitóban.Gogol komédiáját 177 éve mutatták be először, és azóta is sikernek örvend.Tovább »

A sorozat főszereplője Nyuszi Péter, aki túlságosan kalandkedvelő és kíváncsi természetű ahhoz, hogy hallgasson édesanyjára és megfogadja intelmeit.Tovább »

Aki valaha vállalkozott már lakásfelújításra, tisztában van az ezzel járó stresszel. Előfordul azonban, hogy a munkálatok egy másik fontos eseménnyel is egybeesnek. Mit lehet tenni ilyen helyzetben?Tovább »

A Magyar Rádió és a Magyar Televízió nótaénekes versenye.Tovább »

Csapatjáték Egri János vezetésével, amelyben a bábolnai Mezőgazdasági Kombinát, a tatabányai Szénbányák, a nádudvari Vörös Csillag Termelőszövetkezet és a győri Rába Gépgyár dolgozói vesznek részt.Tovább »

Carole és Jerome 1979-ben szervezett utazásra indul a Szovjetunióba. Turistának adják ki magukat, de éjjel titokban olyan szovjet zsidókkal találkoznak, akik nem kapnak a kivándorlási engedélyt.Tovább »

A 13 éves Henry Wheeler és zárkózott anyja, Adele hazafelé menet találkoznak Frank Chambersszel. Az együtt eltöltött hétvége mindhárom embert egy életre átformálja.Tovább »

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
Teljes toplista