A NASA eddigi egyik legbonyolultabb küldetésének célja, hogy kiderítse, megtalálhatók-e a Marson az élet kialakulásához szükséges kémiai összetevők.Tovább »

Elliot Cowan szórakoztató elsőfilmjében a páros belecsöppen egy szörnyekkel, rossz időjárással, dühös lakosokkal és hideg kávéval teli világba. Miután otthonukat lerombolják, Kockafej és Golyófej a...Tovább »

Igaz történet titkokról és feloldozásról. Öt nő Signe Baumane családjából - köztük ő maga is - depresszióval és öngyilkossági hajlammal küzd. Vajon mennyiben határoz meg minket az öröklött családi...Tovább »

A neves énekes-házaspár 1982-es lemezének legszebb dalaiból készült összeállítás.Tovább »

A Kaszinó a konyhában egy főző-show, melyben négy szakács verseng a 30.000 dolláros fődíjért. A verseny négy, "kaszinó - témájú" fordulóból áll, melynek végén két vendég bíró értékeli az ételsorokat.Tovább »

A műsor összegyűjti és bemutatja a neten keringő vicces és veszélyes négy keréken száguldó járművek félresikerült videóit. Hibásan kivitelezett mutatványok, ostoba vezetők és pimasz kommentárok.Tovább »

A sikeres angol sorozat holland változatában két általános orvos és egy fogorvos járja Hollandiát egy mobil klinikával, hogy segítsen kellemetlen betegségekben szenvedő embereken.Tovább »

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
Teljes toplista