19 mini portré. A cigány származású fiatalok és idősebbek bemutatásának célja a magyar társadalom számára megmutatni, hogy a cigánysághoz tartozók semmiben sem különböznek a többségtől. Olyan...Tovább »

Stephan azon kapja magát, hogy az eredetileg befektetett készpénze máris elfogyott, és a munkásokat nem fizették ki. Az építkezés leáll.Tovább »

Ha elmúlt már a nyár, a magyar erdők koronás királyai,a szarvasbikák bőgés utáni pihenőjüket töltik. De senki ne gondolja, hogy ekkor már kínzó csend lesz úrrá a fák között.Tovább »

A műsor stábja felkereste a legjobb strandokat, hogy vízközelben hűsöljön sztárvendégekkel. Ezenkívül: médiafoci, főzőverseny, strand-aerobic, karaoke party és más magas faktorú játékok, koncertek.Tovább »

Újra összeül a sztárcsapat, akik a hét legérdekesebb történéseit beszélik meg, ki-ki a saját vérmérséklete szerint, hogy görbe tükröt állítsanak az élet számos területén.Tovább »

Madisonon egyre erősödő hidrofóbia lesz úrrá. Barátai közbeavatkoznak. A szeánsz azonban nem úgy sikerül, ahogy eltervezték és Madisonnal együtt ők is a sötét erő célkeresztjébe kerülnek.Tovább »

Ehrich Weiss, a kelet-európai bevándorló pénz nélkül, nagy elszántsággal érkezett Amerikába. A szerény kezdetektől a cirkuszi előadásokon és show-műsorokon át kapaszkodott fel a csúcsra, lett Houdini.Tovább »

A tizenegy éves Freddy egy békés kis falu hentesének a fia, mindene a kerékpározás. Freddy élete a feje tetejére áll, amikor a településen 1975-ben megnyitja kapuit az első szupermarket.Tovább »

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
Teljes toplista