Megan Wals tini titkosügynök szeretne normális életet élni, ezért megrendezi a halálát, majd cserediákként tűnik fel az egyik külvárosi középiskolában.Tovább »

Bombamerénylettel fenyegető levél érkezik egy nagy kiadóvállalathoz. A rendőrség ki akarja üríteni az óriási épületet. A kiadó vezetői ezt ellenzik a költségek miatt, de végül beleegyeznek.Tovább »

Huszka Jenő: Lili bárónő című operettjéből a Gyere csókolj meg... kezdetű dalt Mednyánszky Ági és Latabár Kálmán adja elő.Tovább »

Gabby nyolcéves, de úgy néz ki, mint egy három hónapos csecsemő. Senki sem tudja, miért nem öregszik. Két hasonló eset merül fel, és ezek talán megmagyarázhatják a rejtélyt.Tovább »

Minden epizódban három ku?lönböző, férfiak által mindennap használt tárgyat ismerhetünk meg a feltaláló történetén át, láthatjuk a terveket, prototípusokat és végu?l a gyárat, ahol készült a termék.Tovább »

Friss levegő, madár csicsergés, természetközelség, béke. Talán így lehet legjobban leírni az ökofalusi életet. Látogassanak el velünk Gyűrűfűre, ahol nyolc család találta meg a boldogságát távol a...Tovább »

Hiénák és oroszlánok mérik össze erejüket izgalmas, újszerű, úttörő jellegű próbák sorozatában, hogy kiderüljön, melyikük az igazi csúcsragadozó.Tovább »

A bajor TV-szakács azt szeretné bizonyítani, hogy a főzés titka a fantáziadús elképzelésekben és a megfelelő időráfordításban rejlik, no meg a jó alapanyagokban. Az alsó-bajorországi Eggenfeldenből...Tovább »

Mi történik, ha egy részeges éjszakát követően a kedves férj és kedves osztálytársa mindent elfeledett? A feleség egy újsághírt mutat a Maxime utcai gyilkosságról, amelynek feltehetően a férj és...Tovább »

A Gyilkos tinik: Életfogytiglan olyan fiatalkorú bűnözők életét megörökítő dokumentumfilm, akik életfogytig tartó börtönbüntetésüket töltik, a szabadlábra helyezés reménye nélkül.Tovább »

A Gyilkos a családban megrázó, igaz történeteket mesél el. Laura Richards kriminálpszichológus vezeti be a nézőket a hátborzongató titkokba, melyek a látszólag átlagos otthonok ajtaja mögött zajlanak.Tovább »

A sorozat egy orvosokból és nővérekből álló különleges csapat munkáját követi nyomon, akik súlyosan beteg nagy-britanniai gyerekeket és csecsemőket szállítanak kórházba.Tovább »

Ismerje meg a betegségét és annak lehetséges gyógymódjait.Tovább »

Los Angelesben találkozik egymással Harrison és Cate, és egymásba szeretnek. Azonban Cate megtudja, hogy a férfi előző barátnője titokzatos módon között eltűnt. Elhatározza, hogy felderíti a múltat.Tovább »

A műsor bemutatja azt a fák taplógombáiból kinyert orvosságot, mely mind az immunerősítésben mind a rákos megbetegedések gyógyításában is hathatós módszernek bizonyult.Tovább »

Egészségügyi etikai sorozat a Hetednapi Adventista Egyház jóvoltából, melynek műsorvezetője, Kökényes Zsuzsa meghatalmazott lelkész.Tovább »

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
Teljes toplista