A Déli-sarkon a rozmárok uralma tartja rettegésben a pingvineket. Tommy és a húga az Egyenlítőtől délre utaznak, ahol a legenda szerint egy pingvinharcos él, aki hat társával meg tudná menteni...Tovább »

Talán nincs még egy ilyen hely a világon, ahol ennyire összetett a vízi élővilág. Utazzanak velünk mélyen, egészen a dzsungel szívébe. Egy angol horgász, Steve Dawnson segítségével.Tovább »

Egy csodálatos utazás veszi kezdetét, amelyben Maugli és barátai Balu, a medve, Bagira, a feketepárduc, anélkül, hogy elhagynák otthonukat, a dzsungelt, más földrészen élő állatokkal ismerkednek.Tovább »

Egy hihetetlen történet arról, hogy egy pingvin tojás egy jégtáblán úszva valahogy a dzsungelbe kerül. A kis pingvint egy szerető tigris mama neveli fel, ezért teljes mértékben meg van róla győződve,...Tovább »

A minden idők egyik legnagyobb birodalmát irányító Dzsingisz kán sírjának pontos helye egy vérbeli régészeti fejtörő, melyet hosszú ideje igyekeznek megfejteni a tudósok.Tovább »

George fiatal, kalandvágyó lány, aki egy régi, katolikus családba született. A barátnője halálától lesújtott lány alámerül a múlt század hatvanas évei Párizsának éjszakai életébe.Tovább »

Három idealista orvos érkezik "La Ciudad de las Estrellas"-ba, egy apró afrikai kórházba. A fiatal orvosok a démonjaik elől menekültek, de nem ők az egyetlenek, akik "érzelmi poggyászokkal" érkeztek.Tovább »

A sűrű brazíliai esőerdőkben él egy félénk és titokzatos teremtmény, amely még a bennszülöttek számára is titokzatos - az őserdei kutya. Ez a film egy szívet melengető, bájos szerelmi történet. Az...Tovább »

A CG-animációs sorozat a dzsungel kerekeken guruló állatainak vidám, tempós kalandjait követi a dzsungelen keresztül. A dzsungel félig állat és félig jármű lakói közé tartozik Röfi, a rózsaszín...Tovább »

Az igaz történeten alapuló doku-dráma koreai tinédzserek problémáit mutatja be két hírhedt iskolai botrány és egy blog történetén keresztül. Ez a történet ugyan épp Koreában esett meg, de univerzális.Tovább »

Dzsessz Franciaországban - The Leaders: Egy sorozat, mely Franciaország dzsessz iránti szeretét vizsgálja.Tovább »

Dzsingisz kán története születésétől haláláig a kor krónikásainak beszámolói alapján. Átfogó kép arról, hogyan lett a Temüdzsin nevű szegény nomád gyermekből rettegett hadvezér és világhódító.Tovább »

A negyvenes évek végén Rudolf Truffino egy hágai bankár fia kirándulni nem ment a venezuelai esőerdőbe. A kirándulás csaknem az életébe került volna, ha egy őslakos törzs meg nem menti. Dzsungel...Tovább »

Dzsingisz kán azért háborúzott, hogy véget vessen a háborúknak. Számtalan csatát megnyerve létrehozta saját országát, mely nagyobb volt mint bármely földi birodalom előtte vagy utána. Egész életét...Tovább »

Chris, a tévéproducer a barátját, Bobot bízza meg azzal, hogy megmutassa az eladó lakását az érdeklődőknek. A megbízhatatlan fickót azonban a legkevésbé sem érdekli, ki jön háztűznézőbe.Tovább »

A Dzsingisz kán kultusz néhány fontos helyszínét végigjárva, egy sajátos történelmi helyzetről beszélnek a filmben mongol értelmiségiek.Tovább »

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
Teljes toplista