Mikor felesége elhagyja Ottot, a férfi kénytelen visszatérni az agglegény élethez. Bár sármja már megkopott, igyekszik megtalálni az igazit.Tovább »

Kabaréegyveleg vidám történetekről, kit hogyan ejtenek át, milyen leleményesek egyesek, ha saját érdekükről van szó.Tovább »

Az energiaspirál nem újkeletű dolog, már évek óta a kutatások középpontjában áll sok érv áll mellette és ellene is. A műsor célja a tájékoztatás. Hogyan befolyásolja életünket az energiaspirál?Tovább »

Az Afrikáról több mint százmillió éve levált Madagaszkár élővilága sajátos fejlődési pályát járt be. A gyűrűsfarkú makitól a kaméleonokig olyan állatok élnek, melyek sehol másutt.Tovább »

Jan de Hartog egyfelvonásos vígjátéka egy családi ágyban és a körül játszódik. Az élet folyik, az évtizedek múlnak.Tovább »

Waldemar Januszczak művészetkritikus napjaink művészeivel beszélget - a szépséget keresi a modern művészetben. A filmben megszólal Damien Hirst, Jeff Koons, Yoko Ono, Tatsuo Miyajima és sokan mások.Tovább »

Zoltán és Ágnes válásra készülnek. Gusztáv bácsi, akivel eltartási szerződést kötöttek, azonban mindent elkövet, hogy kibékítse őket.Tovább »

Pergetőspecialistánk elárulja, hogy hogyan utánozzuk műcsalijainkkal a menekülő kishalak mozgását. És azt is, mikor horgásszunk plasztik csalikkal, villantóval, vagy wobblerekkel!Tovább »

A Cseresznyés dohány főszereplője egy kisvárosi tizenéves, az egyfolytában rettenetesen unatkozó Laura. Az anyja az idegeire megy, a korabeli srácok tök hülyék, minden szórakozást dedósnak talál. Egy...Tovább »

Összefoglaló a Nyíregyházán tartott "Református Iskolák Versenye és Találkozója" rendezvényről. A versenyen határon túli intézmények is képviseltették magukat.Tovább »

Coopernek, a precíz és pedáns rendőrnőnek egy szexi, kikapós víg özvegyet kell védelmeznie egy drogbárótól, miközben különböző rosszfiúk üldözik őket.Tovább »

Különös dolgok folynak Bad City-ben. A prostituáltaknak, drogosoknak, striciknek és más mocskos alakoknak otthont adó, haláltól és reménytelenségtől bűzlő iráni szellemvárosban egy magányos vámpír...Tovább »

Grün Lilinek szülei évek óta gyűjtik a hozományt és most házasságközvetítő segítségével vőlegényt is találnak neki, Bölcskei Lászlót. Csakhogy Lili a lump Szabót szereti. Végül kiderül, hogy Lili...Tovább »

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
Teljes toplista