1984-ben egy székesfehérvári kiscsapat, a Videoton bejutott a második legrangosabb európai kapusorozatba, az UEFA kupába és elindult az álmok útján. Az UEFA kupa sorozatban megküzdöttek a nagyokkal,...Tovább »

A hobbit rejtélye a mai tudomány legnagyobb ellentmondását vizsgálja. Valójában mit is találtak a kutatók a kicsi, emberi formájú csontvázban az indonéziai Flores szigeten 2003-ban?Tovább »

A valóságos történeten alapuló dráma Hollandia legészakibbtartományában játszódik az 1920 as évek végén. Itt él egy szegény kis faluban Ijje idős, beteg, özvegy édesanyjával. Az orrvadászatból és...Tovább »

A Napra zenekarból ismert Both Miklós Bartók Béla nyomdokain járva négy héten át kutatta fel a Palimo Story zenekar tagjait, amelyből dokumentumfilm sorozat és CD is lett. "Adta magát, hogy roma...Tovább »

A dokumentumfilm azokra a veszélyekre hívja fel a figyelmet, amelyek a "behálózott" világunknak köszönhetően az interneten keresztül fenyegetnek bennünket.Tovább »

Filmünk kitekintést nyújt a "harmadik út" gondolatának amerikai és európai előzményeire, a Klebelsberg Kunó képviselte felülről indított magyar modernizációra.Tovább »

Öt egyetemista barát elszigetelve a külvilágtól házibulival ünnepli az újévet. Eközben egy világméretű járvány tör ki, ami nagyon gyorsan terjed így egyetlen esélyük, hogy elbarikádozzák magukat.Tovább »

bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra
Teljes toplista