• TGIF Trélerek #28

  2012-11-30 11:10:00

  A hét legérdekesebb trélerei.

   

   

  Lehetne tök szép dolgokat mondani az eheti előzetesekről, de csak három szót kell: zombi Bin Laden.


   

  DJANGO ELSZABADUL

   

   

  Sokadik előzetes az új Tarantino filmhez, pár új jelenettel, rengeteg pisztolyropogással.

   

   

  BLACK ROCK

   

   

  Három nő visszatér gyerekkoruk helyszínére, ahol összehaverkodnak három vadásszal, de aztán kicsit durvábbra fordulnak a dolgok. Ez eddig mérsékelten lenne érdekes, ha a filmet nem az egyik legjobb mai színész és leghíresebb indie rendező, Mark Duplass írta volna, és nem a felesége, Katie Aselton rendezné. Aki egyébként az egyik főszereplő is, Lake Bell és Kate Bosworth mellett.

   

   

  OSOMBIE

   

   

  Engem már ott megvettek, hogy Bin Ladenből zombi lett és zombiapokalipszist tervez, de ebben vannak verekedések, robbanások, kardozások, meg általában nagyon viccesen szórakoztató dolgok, miközben azért pár fokkal jobban néz ki, mint egy Asylum-borzadály.

   

   

  THE BAYTOWN OUTLAWS

   

   

  Úgy néz ki, a Grindhouse-stílus csak nem akar elhalni, de legalább ez kellőképpen viccesnek éserőszakosnak néz ki, hogy akár érdekeljen is minket.

   

   

  SNITCH

   


  Ha ezt a filmet 20 éve forgatják, akkor tuti Sylvester Stallone lenne a főszereplője. A fia szabadságáért a mexikói drogkartellbe beépülő apa így Dwayne Johnson, aki egyébként az idő elteltével egyre szimpatikusabb ember és színész lesz. A Snitchet ráadásul egy exkaszkadőr rendezte, szóval a trélerben megvillantott kamionos jelenet biztos tartogat még elképesztő dolgokat.


  Címkék: django unchained, quentin tarantino, black rock, katie aselt, osombie, the baytown outlaws, snitch, dwayne johsnon, előzetesek, tgif trélerek
  Szerintetek
  0/10
Kommentek
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra