• TGIF Trélerek #12

  2012-07-13 10:25:28

  A hét legérdekesebb előzetesei.

   

   


  A héten kevés érdekes előzetes született, gondolom mindenki inkább kivár a Comic Con miatt, ahol aztán a jövő blockbustereiből fognak ízelítőket bemutatni. De azért már megérkezett Sam Raimi Óz-előzményének beharangozója, nem egy, hanem két tipikus Sundance-filmbe is bele lehet nézni, illetve a Varga Katalin balladája rendezője vérfagyasztó horrorja is ígéretesen néz ki.


  Oz The Great And Powerful

   


  Hoppá! Rossz ötletnek tűnt, sőt, egyenesen bénának, de Sam Raimi Óz-előzményfilmje egyáltalán nem néz ki rosszul. Sőt, jól néz ki! Legalábbis ezerszer jobban, mint a hasonló Alíz Csodaországban.

   


  Berberian Sound Studio  Ha valaki már látott giallót, akkor nagyon rá fog pörögni a Varga Katalin balladája rendezőjének új filmjében, amiben Toby Jones hangmérnök egy olasz horrorfilm zörejezését vállalja, de ha az előzetesnek hinni lehet, rámegy a józan esze is. Nagyon izgalmasnak néz ki.

   


  Sleepwalk With Me

   


  Aki behatóan követi az amerikai stand-up comedy-t az már találkozhatott Mark Birbiglia nevével, a tavaly kiadott albumát most filmben is megcsinálta. Alvajárás, párkapcsolatok, komikusi tehetség fejlődése, aki szerette az Apatow-filmeket, annak be fog jönni, nekem is bejött.

   


  Hello I Must Be Going  Todd Louiso (a félénk lemezeladó a Pop, csajok, satöbbiből) rendezett egy filmet, amit mintha direkt a Sundance-közönségnek célzott volna. Melanie Lynskey egy elvált nő, aki összekavar egy tizenkilenc éves fiúval, van benne bőven megbánás, szex, vicc és pofára esés is.


  Címkék: hello i must be going, mark birbiglia, toby jones, sleepwalk with me, oz the great and powerful, sam raimi, berberian sound studio, peter strickland, todd louiso, melanie lynskey, tgif trélerek, előzetesek
  Szerintetek
  0/10
Kommentek
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra