• TGIF Trélerek #11

  2012-07-06 12:00:00

  A hét legjobb előzetesei.

   

   

  Van itt megint minden, mint a búcsúban! Tom Cruise keménykedik a 160 centijével, Gael Garcia Bernal elveszik a természetben, szellemek is vannak, gyerekrablók is vannak, kábsziból is akad egy kicsi, a végére pedig egy koreai film előzetese, minden fordítás nélkül! Hálistennek hogy péntek van!

   

  Jack Reacher

   

   

  Vajon hány szót tudok leírni a héten szülinapos Tom Cruise új filmjéről anélkül, hogy megemlíteném a Drive-ot? Hoppá, saját dugámba dőltem!

   

  The Loneliest Planet

   

   

  Gael Garcia Bernal és Hani Fürstenberg hátizsákos kirándulása fura fordulatot vesz, szerencsére az előzetesnek van annyi esze, hogy nem mondja el pontosan milyet.

   

   

  The Awakening

   

   

  Rebecca Hall egy évszázaddal ezelőtt egy angol bentlakásos iskolában szellemekre vadászik, de szerencsére segít neki McNulty öregapja! Aki érti ez mit jelent, az kap tőlem legközelebb egy pacsit!

   

   

  The Tall Man / The Secret

   

   

  A személyes érzelmektől függően rettenetes/rettenetesen jó Mártírok rendezőjének új filmjében Jessica Biel egy gyerekrablóra vadászik, de ahogy elnézem, nem segít neki senki.

   

   

  Compliance

   

   

  A megtörtént eseményen alapul pszichodrámában egy figura a telefonon rendőrnek adja ki magát és így zrikálja egy gyorsétterem dolgozóit. Ez kicsit viccesen hangzik, de egyáltalán nem az.

   

   

  Why Stop Now

   

   

  Nevessünk együtt olyan dolgokon, mint a kábítószerfüggés, a drogrehabilitáció és a bűnözés ezzel a kedves filmmel, amiben Jesse Eisenberg, Melissa Leo és a 30 Rock viccesembere, Tracy Morgan játszik!

   

   

  Pieta

   

   

  Sajnos egy büdös kukkot nem értek Kim Ki-Duk új filmjének előzeteséből, de láthatólag nagyon súlyos dolgok fognak történni a Pietában.


  Címkék: tracy morgan, melissa leo, tom cruise, jack reacher, gael garcia bernal, hani fürstenberg, the loneliest planet, the awakening, rebecca hall, the tall man, dominic west, jessica biel, martyrs, compliance, why stop now, jesse eisenberg, pieta, kim ki duk, tgif trélerek
  Szerintetek
  0/10
Kommentek
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra