• Moziba be: Ha-ha-harmadnaposok

  2012-07-18 11:40:08

  Nem leszünk ezen a héten elkényeztetve. Csak két film érkezik a magyar mozikba, abból az egyik egy bevallottan tiniknek célzott Miley Cyrus-melodráma, a másik meg egy ausztrál vígjáték, amit a forgalmazó jó ízléssel próbál egy amerikaihoz kötni. A Filmkolónia a héten nem ajánl semmit, sőt, ajánlószöveg helyett a népszerű internetes formátumot, a gifet fogja használni véleménynyilvánításra.

   

  LOL

   

   

  Alig kezdődik el az iskolaév, Lolát otthagyja Chad, de hamarosan kiderül, hogy a lány legjobb barátja, a zenésznek készülő Kyle viszont gyengéd érzelmeket táplál iránta. Csakhogy a srácra a bombázó Ashley is szemet vetett. A Facebook, Youtube, Twitter és iTunes korában is ugyanazokkal a problémákkal kell szembenézniük a tinédzsereknek: túlélni a szakítást és valahogy kijönni néha elviselhetetlen szüleikkel.

   

   

   

  HARMADNAPOSOK

   


  A vőlegény és három barátja az esküvőre a menyasszony családjához utaznak, Ausztráliába, ahol a legénybúcsún és a másnapi lakodalmon elszabadul a pokol.

   

   

  Ti mit fogtok megnézni a héten a mozikban? Még belefér a Pókember az új hétről vagy a jövő heti Batman IMAX-ra spóroltok?


  Címkék: harmadnaposok, lol, premierek, moziba be, gif, miley cyrus
  Szerintetek
  0/10
Kommentek
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra