• Brad Pitt karrierje 10 képben

  2012-12-18 15:00:50

  A világ talán legismertebb férfiszínésze, és talán a legjobbja is ma lett 49 éves.


  Bár Brad Pitt még messze van attól, hogy át kelljen tekinteni a karrierjét, azért nem árt, mert tele volt érdekes kanyarokkal, és mert azért pofátlanul jóképű emberről van szó, akiről öröm képeket nézegetni. Itt is van belőle 10, amiből lehetne még 15 is, de koncentráltan csak jobb az élmény.

   

  DALLAS (1987)

   

   

  Szerintem ezt nem kell túlragozni, Pitt Jenna Wade lányának egyik pasiját játszotta négy részben.

   


  THELMA ÉS LOUISE (1991)

   


  "Ki ez a srác, akin olyan vagányul áll a cowboykalap, olyan keményen markolja azt a hajszárítót és JÉZUSOM MILYEN KOCKAHASA VAN!" - asszonyok a világ minden pontján, ahol beültek a Thelma & Louise-ra.

   


  FOLYÓ SZELI KETTÉ (1992)

   


  "Robert Redford rendezett egy filmet, amiben az egyik főszereplő a fiatal Redford hasonmása!" - emberek a világ minden pontján, akik beültek erre a pecás drámára.

   


  KALIFORNIA - A HALÁL NEM UTAZIK EGYEDÜL (1993)

   


  Loncsos, gusztustalan, sorozatgyilkos. Brad Pitt ebben a korszakban még pont feljövőben volt, ezért megengedhette magának ezt a merész kitérőt.

   


  12 MAJOM (1995)

   


  Akárcsak ezt. Terry Gilliam időutazós filmjében sikerült összekuszálnia minket és Bruce Willist is.

   


  HARCOSOK KLUBJA (1999)

   


  Tyler Durden egy generációnyi gimnazista és elsőéves egyetemista példaképe lett, annak ellenére, hogy a film arról szólt, hogy inkább ne legyen az.

   


  BLÖFF (2000)

   


  Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba, hiába próbálta egy egész film elhitetni velünk, hogy Brad Pitt cigány a Blöffben, baromira nem az. Hogy egy mázlista, simlis ír bokszoló? Azt már sikerült.

   


  JESSE JAMES MEGGYILKOLÁSA, A TETTES A GYÁVA ROBERT FORD (2007)

   


  Andrew Dominik lassan hömpölygő, melankolikus filmjében ő volt az egyik címszereplő, akinek a gyáva megölése annak ellenére szomorú volt, hogy egy instabil pszichopata volt.

   


  BECSTELEN BRYGANTIK (2009)

   


  "Mink' a náciölő buliba' nyomulunk, oszt' öcsém, az üzlet nagyon virágzó" - hogy miért kapott ilyen debil akcentust Aldo Rayne a magyar szinkronban, azt nem tudom.

   


  Z VILÁGHÁBORÚ (2013)

   


  Ez a film, a sok tököléssel, újraírással, újravágással pont olyannak tűnik, amiket Brad Pitt a karrierje érdekes korszakaiban próbált messziről elkerülni. És mégis itt van.

   

  Nektek hogy nézne ki a 10 legjellemzőbb Brad Pitt film listája?


  Címkék: becstelen brygantik, brad pitt, születésnap, dallas, képek, thelma és louise, folyó szeli ketté, kalifornia, 12 majom, blöff, harcosok klubja, jesse james meggyilkolása, a tettes a gyáva robert ford, z világháború
  Szerintetek
  0/10
Kommentek
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra