• 10 film, amit érdemes lesz megnézni a Titanicon

  2012-04-10 15:42:35

  Az idei Titanicról már összeírtam itt egy posztot, abban bőven van film, amit nagyon szívesen megnéznék, de nemrég kikerült a hivatalos program, úgyhogy összeszedtem még 10 filmet, amire különösen kíváncsi vagyok a 3 nap múlva kezdődő fesztiválon. Figyelem, sok YouTube videó!

   

  Klip (18+)

   

  Szigorúan felnőtteknek szóló szerb film az ország ifjúságáról. Remélem nem úgy, ahogy a Serbian Filmben prezentálták őket. Már a tréler is erősen korhatáros.

   


  Sakál


  Úgy néz ki, minden ország ki akarja termelni a saját Pusherjét. Fekete-fehér bűnügyi film Törökországból.

   


  Sárkányölő


  Ígéretes dokumentumfilm anarchista/hippi/hipszter deszkásokról, akik hátsókertes házak üres medencéiben mutatnak be a kormánynak.

   


  Veszettség


  "Az Izrael első slasherjeként" - na eddig olvastam a Titanic sajtóanyagát, hogy tudjam, ezt muszáj megnézni.

   


  Visszakézből

   

  A Senkinek egy szót se után megint egy pörgős, izgalmas és elegáns francia thriller. Meg se merem nézni az előzetesét.

   


  Lázadás


  Matthieu Kassowitz ezzel a túszdrámával tér vissza a francia nyelvű filmkészítéshez. Hála istennek, mert a Babylon AD rettenetes volt.

   


  Gyilkosság és lelki béke


  Egy buddhista kolostor egyik exrendőr szerzetese gyilkosság után nyomoz. Úgy hangzik, mint egy elcseszett tévésorozat ötlete, pedig elég jól néz ki.

   


  Garbó, a kém

   

  Nem, nem Greta Garbo, hanem a Garbo fedőnevű kém a második világháborúból, aki a cseles félreinformálásaival hozzásegítette a szövetségeseket a győzelemhez.

   


  A kastély

   

  Egy év a milánói repülőtéren. Már az előzetese egy kész, háromperces rövidfilm. Azt hiszem ez érdekel messze a legjobban.

   


  Fehér négyzet


  Aranyszabály, hogy a Titanicon nagyon kell vigyázni a francia rendezők debütálásával. A Fehér négyzet sem biztos, hogy jó, de elég egyéninek tűnik.

   


  Titeket mi érdekel a programból? A fesztiválon vetített filmek listája elérhető a Titanic honlapján.  Címkék: titanic2012
  Szerintetek
  0/10
Kommentek
bezaras mi hogyan mit facebook reg mi hogyan mit facebook reg
Tovább a falamra